Hero-Bg.png

Wij hebben plek voor een logistiek medewerker in opleiding

magazijn 2

BBL-plek logistiek medewerker (geen ploegen) 

Bij ons productieteam in Enschede hebben wij een plek beschikbaar voor een manus van alles, die graag opgeleid wil worden voor een baan in de logistiek. 

Regel jij graag alles en ben je goed in organiseren? Vind je het prettig om andere te ondersteunen bij hun werkzaamheden? Dan is onze plek geschikt voor jou.

Wat ga je bij ons leren?

  • Hoe je (klant) orders samenstelt op de meest efficiënte manier
  • Hoe je producten/orders verzendklaar maakt
  • Hoe je deel- en eindproducten veilig en conform de voorschriften opslaat
  • Hoe je order- en/of pakbonnen leest
  • Hoe je omgaat met brandbare deel- en eindproducten
  • Hoe je overzicht bewaart in een hectische omgeving
  • Hoe je samen met je collega's zorgt voor een schone en veilige werkomgeving

En uiteraard leer je bij ons ook hoe het is om te worden opgenomen in een hecht team. Een praatje en een grapje hier en daar, maar ook het kunnen vertrouwen op elkaar en de fijne samenwerking met het gehele team. Want dat maakt je werkomgeving een prettige omgeving die bijdraagt aan jouw optimale leerproces.

Spreekt deze leerplek jou aan? Twijfel niet langer en bel ons voor een eerste kennismaking tel: 053 - 431 58 35 Je kan vragen naar Bas Oldenburg.


Wat bieden wij?

Wij hebben een hecht team met vele jaren ervaring op de diverse gebieden. Wij willen deze kennis graag met je delen. Wij bieden een werkomgeving waar in goed overleg veel mogelijk is. We vinden het belangrijk dat iedereen meedoet en we aandacht hebben voor elkaar. In onze organisatie investeren we daarom graag in jou, als het gaat om scholing en ontwikkeling. Denk hierbij aan het kunnen behalen van je heftruckcertificaat. We werken graag met een vast team, deze BBL-plek biedt dan ook de kans op een vaste baan, bij wederzijds enthousiasme. 

Over Bleko

Bleko Chemie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en afvullen van chemische vloeistoffen die we geheel naar klantwens zelf ontwikkelen in ons onlangs uitgebreid laboratorium. De klant kan de producten onder eigen merk uitgeven en/of gebruik maken van onze kwalitatief hoogwaardige Bleko producten.

 

interesse?