Hero-Bg.png

Gezocht: vlotte aanpakker die graag het vak van operator wil leren

Lijn 0,5 L

BBL-plek procesoperator A (geen ploegen) 

Bij ons productieteam in Enschede hebben wij een plek beschikbaar voor een leerling-operator. 

Steek je graag de handen uit de mouwen en wil je het vak van procesoperator leren? We kijken uit naar een collega die graag samenwerkt en met het team het beste resultaat wil bereiken. Zodat niet alleen onze klanten blij worden van onze producten, maar wij als team ook blij zijn met elkaar. We stellen het op prijs wanneer je meedenkt en een leergierige houding hebt. Daarnaast hanteren wij de gebruikelijke werkuren en geen ploegen.

Wat ga je bij ons leren?

  • het optimaal instellen en afstellen van de productielijn(en)
  • Het uitvoeren van dagelijks onderhoud van de productielijn(en)
  • Het ombouwen van de lijn om zo een ander product en/of verpakking te draaien
  • Hoe we samen zorgen voor en schone en veilige werkomgeving
  • Het voorkomen van storingen
  • Het bewaken van de kwaliteit van onze producten

Spreekt deze leerplek jou aan? Twijfel niet langer en bel ons voor een eerste kennismaking tel: 053 - 431 58 35 Je kan vragen naar Bas Oldenburg.


Wat bieden wij?

Wij hebben een hecht team met vele jaren ervaring op de diverse gebieden waaronder procesoperator. Wij willen deze kennis graag met je delen. Wij bieden een werkomgeving waar in goed overleg veel mogelijk is. We vinden het belangrijk dat iedereen meedoet en we aandacht hebben voor elkaar. In onze organisatie investeren we daarom graag in jou, als het gaat om scholing en ontwikkeling. We werken graag met een vast team, deze BBL-plek biedt dan ook de kans op een vaste baan, bij wederzijds enthousiasme. 

Over Bleko

Bleko Chemie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en afvullen van chemische vloeistoffen die we geheel naar klantwens zelf ontwikkelen in ons onlangs uitgebreid laboratorium. De klant kan de producten onder eigen merk uitgeven en/of gebruik maken van onze kwalitatief hoogwaardige Bleko producten.

 

interesse?