Webshop
chemische producten groothandel.jpg

voor de groothandel

Het speelveld van de groothandelaar

In de afgelopen jaren is er veel veranderd voor de groothandels. Na een dip in de Nederlandse economie trekt de consumentenmarkt weer aan en daar profiteer je als groothandelaar van mee. Tegelijkertijd ervaar je steeds meer concurrentie van andere schakels in de keten: consumenten doen rechtstreeks zaken met producenten, producenten openen eigen winkels en groothandels treden de retailmarkt binnen. Hoe kun je jezelf als groothandel onderscheiden en hoe zorg je voor een sterke positionering op de markt?

Verzeker je positie

Om als groothandel je plek in de keten te verzekeren, moet je op zoek gaan naar je toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Zorg bijvoorbeeld dat je een breed en compleet assortiment aan kunt bieden aan je klant, zodat je echt een aanvulling bent op de retail. Investeer in kennis en expertise om je positie als adviseur te versterken. Of positioneer jezelf door een eigen merk te ontwikkelen. Je kunt je ook onderscheiden met operational excellence: procesoptimalisatie en -automatisering en efficiënt warehouse management versterken je rol in de supply chain.

Bleko oplossingen voor de groothandel

Met de producten van Bleko Chemie haal je een compleet assortiment aan topkwaliteit chemische vloeistoffen in huis. Dankzij het bijbehorende veiligheidsadvies kun je je als groothandel onderscheiden als expert in bijproducten in bijvoorbeeld de schilder- of automotivebranche. Onze merken Bleko, B-Clean en Bleko Power staan onder professionals al jarenlang bekend om hun hoge kwaliteit. Diezelfde kwalitatieve en innovatieve producten zijn ook verkrijgbaar onder jouw eigen private label. Dankzij ons flexibele productieproces kun je bovendien snel inspelen op de dynamische markt van nu.

schilderen.png automotive.png brandstoffen.png industrie.png  
Schilderen
Automotive
Brandstoffen
Industrie
 

 

Heb je een specifieke vraag of uitdaging waarvoor je een oplossing zoekt? Of heb je advies nodig over de verkoop of opslag van gevaarlijke stoffen? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

neem contact op

Challenge us!

Bij Bleko houden wij wel van een uitdaging! In ons eigen R&D zijn wij altijd op zoek naar onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog