Webshop
huis en tuin producten.jpg

Huis & tuin

Chemische producten voor in en rond het huis

Tegenwoordig heeft de consument de keuze uit een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen en huishoudproducten. Toch zijn klassieke huishoudchemicaliën zoals chloor en schoonmaakazijn nog altijd onverminderd populair. Gewoon goede producten die doen wat ze moeten doen; ze vormen de basis voor elk huis & tuin assortiment.

Kwaliteit en veiligheid

Ondanks hun populariteit stelt de consument tegenwoordig wel hogere eisen aan huishoudchemicaliën. Er is meer aandacht voor veilig gebruik en niet-schadelijke stoffen. Onderscheid je met hoge kwaliteit producten, veilige verpakkingen en duidelijke etiketten die aan alle regels voldoen.

De Huis & Tuin producten van Bleko

Bleko Chemie biedt verschillende chemische producten voor in en rond het huis. We leveren chemische schoonmaakmiddelen zoals ammonia en vloeibare ontstopper van professionele kwaliteit. Daarnaast bieden we brandstoffen als lampolie en aanmaakvloeistof die door de consument veilig gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld tuinfakkels, barbecues of kachels. Een breed assortiment aan huis & tuin producten met de beste chemische formules die veilig te gebruiken zijn.

Private label solutions

Bleko adviseert je graag over chemische producten en de mogelijkheden voor jouw private label range. Onderscheid jouw merk met een totaalassortiment aan hoogwaardige producten. Samen gaan we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die aansluiten op de wensen van jouw klant. Als private label producent ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste verpakking, zorgen dat de etiketten op orde zijn en adviseren je over het opslaan van gevaarlijke stoffen op de winkelvloer. We zorgen bovendien dat je snel kunt inspelen op trends en ontwikkelingen op de markt dankzij ons flexibele productieproces waarin kwaliteit en veiligheid zijn geborgd met ISO-certificaten.

meer over onze private label solutions

Producten

Benieuwd naar onze chemische producten voor in en rond het huis? Bekijk hieronder ons assortiment.
bekijk ons volledige assortiment

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog