Webshop
industrie.jpg

Industrie

Proceswater voor industriële toepassingen

In vrijwel ieder fabrieksproces is water onmisbaar. Zogenaamd ‘proceswater’ wordt gebruikt voor tal van industriële toepassingen:

  • spoelwater, om een product te spoelen of te koelen,
  • koelwater om een proces te koelen,
  • als oplosmiddel (bijvoorbeeld bij elektrolytische baden),
  • als transportmiddel in industriële processen,
  • als reiniger voor het aanbrengen van coatings of
  • voor het verwijderen van epoxyhars.

Aan de kwaliteit van dit water worden hoge eisen gesteld. Niet alleen door jou als bedrijf, maar ook door bestaande wet- en regelgeving. Kies daarom voor gedemineraliseerd water.

Demiwater van Bleko Chemie

Gedemineraliseerd water, ook wel demiwater genoemd, is extreem zuiver proceswater waar zouten, mineralen en kalk uit verwijderd zijn. Het wordt dan ook vaak gebruikt bij kritische toepassingen. Bleko Chemie produceert zelf demiwater met een speciale installatie. We leveren het in verschillende hoeveelheden. Dit proceswater van hoge kwaliteit wordt vaak gebruikt in industriële spoelprocessen; bijvoorbeeld in de metaalindustrie, voor ultrasoon machines, EDM machines, straalprocessen en coating.

Reinigings- en oplosmiddelen voor de industrie

Naast demiwater heeft Bleko ook een groot assortiment aan reinigingsmiddelen, oplosmiddelen en brandstoffen voor industriële toepassingen. Deze kunnen we leveren in kleine verpakkingen of in bulk. We adviseren graag over welke chemische vloeistoffen geschikt zijn voor gebruik binnen jouw processen.

Private label solutions

Bleko adviseert je graag over chemische producten en de mogelijkheden voor jouw private label range. Onderscheid jouw merk met een totaalassortiment aan hoogwaardige producten. Samen gaan we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die aansluiten op de wensen van jouw klant. Als private label producent ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste verpakking, zorgen dat de etiketten op orde zijn en adviseren je over het opslaan van gevaarlijke stoffen op de winkelvloer. We zorgen bovendien dat je snel kunt inspelen op trends en ontwikkelingen op de markt dankzij ons flexibele productieproces waarin kwaliteit en veiligheid zijn geborgd met ISO-certificaten.

meer over onze private label solutions

Producten

Benieuwd naar de chemische producten voor industriële toepassingen? Bekijk hieronder ons assortiment.
bekijk ons volledige assortiment

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D zijn wij altijd op zoek naar onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog