Webshop
schilderen producten.jpg

schilderen

Non-paint producten

Of het nou om de professional of een thuisklusser gaat, schilders stellen hoge eisen aan hun werk. En om goed werk af te leveren, hebben ze goed materiaal nodig. Naast de verf en kwast bestaat het palet aan schildersbenodigdheden uit non paint producten als oplosmiddelen, verfverdunner, ontvetter, kwastreiniger en lijnolie.

Compleet assortiment

Schilders gaan voor kwaliteitswerk en kiezen dan ook voor topkwaliteit producten. Onderscheid je met een compleet assortiment en wordt de one-stop-shop waar ze terecht kunnen voor al hun schildersbenodigdheden. Zorg ook dat je ze kunt voorzien van advies over het veilig gebruik van chemische non paint producten.

Schildersbenodigdheden van Bleko

Bij Bleko kun je terecht voor een complete range aan chemische oplosmiddelen en andere non paint producten speciaal voor de (professionele) schilder. Onze producten zijn al jarenlang de eersteklas keuze van veel verf groothandels en professionals in de schildersbranche. De kwalitatieve formules, de effectieve werking en de uitgebreide veiligheidsinformatie maken onze producten een waardevolle toevoeging aan jouw assortiment schildersbenodigheden.

Producten

Benieuwd naar onze schilderproducten? Bekijk het assortiment van Bleko.

Bekijk het assortiment

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog