Hero-Bg.png

Logistieke spin in het web die onderdeel wil zijn van een hecht team

Logistiek

Logistiek medewerker 32-40 uur p.w. 

Voor onze productieafdeling in Enschede zijn we op zoek naar een nieuwe collega die niets liever doet dan alles regelen en organiseren om anderen te ondersteunen in hun werk.

Wij zoeken een teamplayer die allerlei logistieke activiteiten aan kan zodat onze logistieke- productieprocessen soepel kunnen door lopen. Denk hierbij aan:

  • Het tijdig en juist bevoorraden van de productielijnen, op een dusdanige wijze dat stagnatie wordt voorkomen
  • Het ondersteunen van de collega procesoperators bij het soepel en correct ombouwen van de lijnen
  • Het efficiënt en juist samenstellen van (klant) orders
  • Het tijdig en zorgvuldig afvoeren, verpakken en opslaan van afgevulde verpakkingen, vanaf productie naar distributie
  • Het tijdig, efficiënt en veilig laden en lossen van vrachtwagens
  • Het zorgdragen van een schone en veilige werkomgeving samen met je collega's

Om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren heb je intensief contact met je collega procesoperators en met je collega's van de afdeling logistiek. Samen wordt het werk optimaal verdeelt zodat geen enkel proces hoeft te stagneren.

Daarbij stellen we het zeer op prijs wanneer je initiatief toont, verbeteringen aandraagt en oplossingsgericht bent. Enige stressbestendigheid, teamspirit en het hebben van heftruckcertificaat zijn een vereiste.

Spreekt deze vacature jou aan? Heb je minimaal MBO niveau 3 en ben je stressbestendig? Twijfel niet langer en bel of mail ons voor een eerste kennismaking T. 053 431 58 35. Je kan vragen naar Bas Oldenburg.

Wat wij bieden?

Wij bieden een open en flexibele werkomgeving, waar in goed overleg veel mogelijk is. We vinden het daarbij van belang dat iedereen meedoet en we aandacht hebben voor elkaar. In onze organisatie investeren we graag in jou, als het gaat om scholing en ontwikkeling. We werken graag met een vast team, bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband, dan ook zeker mogelijk.

interesse?