Hero-Bg.png

Vlotte aanpakker met gevoel voor het afvullen van vloeistof in verpakkingen

Lijn 0,5 L

Procesoperator 32-40 uur p.w. (geen ploegen)

Voor ons productieteam in Enschede zijn we op zoek naar een nieuwe vlotte collega, die graag de handen uit de mouwen steekt. Enige ervaring met het afvullen van flessen en cans met (chemische) vloeistoffen is een absolute pré.

We kijken uit naar een collega die graag samenwerkt en zich wil inspannen om het beste uit elkaar en onze productielijnen te halen. Zodat niet alleen onze klanten blij worden van onze producten, maar wij als team ook blij zijn met elkaar.

We stellen het op prijs wanneer je initiatief neemt en in oplossingen denkt. Je hebt als procesoperator dan ook de volledige verantwoordelijkheid over de productielijn, dit houdt in dat je:

  • zorgdraagt voor een optimale instelling en afstelling van de lijn
  • zorgdraagt voor het ‘dagelijkse’ onderhoud van de lijn
  • zorgdraagt voor een soepele en correcte ombouw van de lijn samen met de collega’s van logistiek
  • zorgdraagt voor een schone en veilige werkomgeving samen met je collega’s
  • zorgdraagt voor zo min mogelijk stagnatie en verstoring van je eigen lijn; en signaleert wanneer hulp gewenst is bij een collega om dit te voorkomen op een andere lijn
  • samen met collega’s initiatief neemt in het aandragen van oplossingen en verbeteringen
  • tijdig en zorgvuldig de nodige monsters neemt ten behoeve van kwaliteitscontrole
  • erop let dat je veilig werkt voor jezelf en je collega’s

Spreekt deze vacature jou aan? Heb je minimaal MBO niveau 3 en ben je stressbestendig? Twijfel niet langer en bel of mail ons voor een eerste kennismaking T. 053 431 58 35. Je kan vragen naar Bas Oldenburg.

Wat wij bieden?

Wij bieden een open en flexibele werkomgeving, waar in goed overleg veel mogelijk is. We vinden het daarbij van belang dat iedereen meedoet en we aandacht hebben voor elkaar. In onze organisatie investeren we graag in jou, als het gaat om scholing en ontwikkeling. We werken graag met een vast team, bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband, dan ook zeker mogelijk.

interesse?