Hero-Bg.png

Gezocht: gestructureerde en ambitieuze manager die veiligheid en gezondheid wil borgen in fijne werksfeer

QHSE Manager 32-40 uur p.w. 

Heb je een passie voor continue verbeteren? Wil je ons milieubeleid verder vormgeven en zorgdragen voor het creëren van een veilige en gezonde werkplek voor onze medewerkers? Is ISO 9001 en ISO 14001 gesneden koek voor je? Heb je affiniteit met de Nederlandse maakindustrie? Dan hebben wij de ultieme job voor je!

Wij zijn wij

Bleko Chemie ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen sinds 1934 vanuit Enschede. Met een klein team zorgen we voor grote prestaties; onze kracht ligt in onze kwalitatieve en innovatieve producten en een flexibele en betrouwbare service.

Ons uitgebreide R&D lab zorgt voor kwaliteitscontroles op alle in- en uitgaande producten. Ook de ontwikkeling van nieuwe producten staat altijd op onze agenda. Ons productieproces wordt hierdoor continue geoptimaliseerd. Bleko Chemie valt net zoals BICCS, onder PearlPaint Group, gevestigd in Lelystad. Tezamen vormen de drie bedrijven een stabiele onderneming in de vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, voorbehandelen, afwerken, onderhouden en reinigen.

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het QHSE beleid van PearlPaint Group. Vanuit de standplaats Enschede onderhoud en ontwikkel je onze QHSE systemen en processen waaronder ISO 9001 en ISO 14001. Certificeringen vinden onder jouw leiding plaats en je bent een aanjager van vernieuwingen.

Je werkt nauw samen met je collega’s door het hele bedrijf vanuit de visie dat kwaliteit van wereldklasse alleen behaald kan worden als alle betrokkenen in het proces gecommitteerd zijn. Je organiseert interne audits, voert deze uit en doet de opvolging van de auditbevindingen. Je houdt toezicht op het naleven van alle wettelijke kaders (compliance) en besteedt aandacht aan het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie. In deze functie neem je zitting in het Bleko Chemie MT en geef je functioneel leiding aan de VGM functionarissen op onze locaties Lelystad en Almere.

Profiel

 • Je hebt een relevante hbo opleiding;
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de maakindustrie;
 • Je hebt gevoel voor de doelen en belangen van alle stakeholders en maakt de juiste afwegingen om die belangen te dienen;
 • Je bent ambitieus, secuur, zelfstandig, initiatiefrijk en bezit een drive om jezelf te ontwikkelen;
 • Je werkt doel- en oplossingsgericht en hebt oog voor details;
 • Je hebt een gestructureerde en onafhankelijke werkhouding en neemt met overtuiging je verantwoordelijkheid;
 • Je leert snel, bent flexibel en in staat om multidisciplinair samen te werken.
 • Kennis en ervaring op het gebied van brandveilig werken, chemie en de bijbehorende vergunningen zijn een pre;
 • Ervaring met verbeterprojecten met toepassing van bijvoorbeeld Six Sigma is een pre;
 • Bij voorkeur woon je in (de omgeving van ) Twente;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

Een uitdagende en verantwoordelijke functie bij een ambitieuze organisatie met veel mogelijkheden jezelf en ons QHSE beleid te ontwikkelen. Een salaris in overeenstemming met de functie en de gevraagde kennis en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Reageren

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Bas Oldenburg, via 053 – 431 58 35. Via het hiernaast staande formulier kun je solliciteren op deze functie. Uiteraard kun je je sollicitatie ook via mail naar ons sturen. 

 
 

interesse?