Webshop
 specialist chemische producten

Challenge us

een oplossing voor elk vraagstuk

Bij Bleko Chemie houden we wel van een uitdaging. Heb je een vraagstuk rondom chemische producten? Als specialist chemische producten gaan wij op zoek naar een innovatieve oplossing en geven je graag een weloverwogen advies.

Innovatieve formules

In ons eigen R&D lab werken we hard aan productontwikkeling en kwaliteitscontroles. We zorgen dat producten nog beter werken, veiliger zijn, minder schadelijk voor het milieu of prettiger in gebruik. Ben jij op zoek naar een chemische vloeistof met een specifieke werking of samenstelling? Of zoek je naar een innovatieve oplossing voor een bepaald probleem? Wij denken met je mee en onze chemici gaan aan de slag met een unieke formule die antwoordt aan jouw vraagstuk.

Slimme verpakkingen

Verpakkingen van chemische producten moeten logischerwijs aan bepaalde regels voldoen. Zo moet de verpakking voorkomen dat brandbare dampen van vluchtige stoffen ontsnappen. Kies je voor een PET fles of ga je voor een sterkere HDPE flacon? Bleko Chemie helpt je graag met jouw verpakkingsvraagstuk. We geven je advies over verschillende verpakkingsformaten en -materialen en hebben altijd een innovatieve oplossing voor handen. Bijvoorbeeld onze unieke Barrican® verpakkingslijn, die dankzij een speciale barrière een minimale hoeveelheid dampen doorlaat.

Omgaan met gevaarlijke stoffen

Omgaan met brandbare of corrosieve stoffen is altijd een uitdaging. Je wilt dat jouw eindklant de producten veilig kan gebruiken, maar je wilt ook de risico’s van grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen op de winkelvloer beheersen. Heb je hulp nodig bij het omgaan met gevaarlijke stoffen? Bleko Chemie adviseert je graag! We helpen je bij het maken van etiketten die aan alle regels voldoen, voorzien je van uitgebreide veiligheidsbladen en adviseren je over het opslaan van chemische producten op de winkelvloer. 

Challenge us!

Heb jij een uitdaging of vraagstuk op het gebied van chemische producten? Neem contact met ons op en wij denken graag mee over een innovatieve oplossing!

neem contact op

Meer weten?

Heb jij een uitdaging of vraagstuk op het gebied van chemische producten? Neem contact met ons op en wij denken graag mee over een innovatieve oplossing!

neem contact op

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog