Webshop
lab tot winkelschap.jpg

van lab tot winkelschap

Elke druppel chemische vloeistof wordt zorgvuldig overwogen in ons lab om vervolgens te ontwikkelen tot een perfect uitgevoerd product. Hoe gaat dat in zijn werk? Hieronder geven we je een korte tour langs de activiteiten van Bleko Chemie:

R&D.png

Innovatieve productontwikkeling

In ons eigen R&D lab zijn we continu bezig om bestaande producten te testen en verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. We kijken kritisch naar onze eigen formules maar pakken ook vragen van klanten met beide handen aan. Hoe maken we de werking van ontstopper nog sterker? Hoe kunnen we de geur van ruitensproeier aangenamer maken? Hoe maken we oplosmiddelen veiliger in gebruik? Het zijn zo maar wat uitdagingen waarvoor onze chemici innovatieve oplossingen zoeken.

rol.png


On-demand mixen

Op basis van de formules die in het lab ontwikkeld worden, produceren we in onze fabriek in Enschede de eindproducten. We mixen de chemische vloeistoffen in speciale mengtanks door middel van een roerwerk. Soms in grote hoeveelheden, soms op aanvraag in kleine batches. Zo kunnen we snel een op maat gemaakte oplossing bieden voor specifieke klantvragen.

fual.png


Complete ontzorging

De wensen van de klant vormen de basis voor ons afvulproces. Onze productielijnen zijn flexibel, waardoor we snel kunnen schakelen tussen verschillende klantvragen. Of het nou gaat om een enkele pallet met 1 liter flessen, of 10 pallets met jerrycans, ons afvulproces is snel en flexibel aan te passen aan de vraag. De analysecertificaten uit ons R&D lab bieden de zekerheid dat producten volledig voldoen aan de wensen van de klant. We zorgen bovendien dat het etiket aan alle eisen voldoet en leveren bij alle producten een uitgebreid veiligheidsblad.

truk.png


Persoonlijk afgeleverd

Ervaren ADR-gecertifieerde chauffeurs leveren de producten af bij de klant. Zij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven over de opslag van de producten.

 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we geven je graag de volledige tour langs ons productieproces.

neem contact op

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog