Webshop
Bleko producten.jpg

Over Bleko Chemie

Partner in vloeibare chemicaliën

Vloeibare chemicaliën

Als het gaat om vloeibare chemicaliën, doet elke druppel ertoe. De juiste mix kan het verschil maken tussen een goed product en een topproduct. Bleko Chemie ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen sinds 1934. Met een klein team zorgen we voor grote prestaties; onze kracht ligt in onze kwalitatieve en innovatieve producten en een flexibele en betrouwbare service. We bieden een groot assortiment aan chemische producten, zowel met onze eigen merken als voor private labels. 

Voor ons merk Bleko produceren wij diverse chemische vloeistoffen:

Bekijk het volledige aanbod op Bleko.nl.

Daarnaast produceren wij koelmiddelen, reinigingsproducten en andere vloeistoffen voor de automotive industrie. Bekijk de automotive producten, of neem contact op voor de mogelijkheden op het gebied van Private Label.

Carefully considered

Zeker als het gaat om gevaarlijke stoffen, is het belangrijk dat elke druppel zorgvuldig wordt overwogen. Bij Bleko Chemie staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Veiligheid voor de eindgebruiker, met duidelijke etiketten die voldoen aan de regelgeving. Advies voor klanten over de opslag van gevaarlijke stoffen en veilige verpakkingen. Een betrouwbaar productieproces, met ISO certificaten voor kwaliteits- en milieumanagement, biedt garantie voor kwalitatieve producten. En in ons eigen R&D lab zijn we continu bezig met productontwikkeling en kwaliteitscontroles. Zo ben je als klant van Bleko Chemie altijd zeker van de beste producten.

Perfectly performed

Kwaliteit is bij ons meer dan een goed product. We kennen jouw uitdagingen, denken mee over de juiste oplossing en adviseren je over de belangrijke zaken die komen kijken bij het (ver)kopen van chemische vloeistoffen. Wij zorgen dat alles qua veiligheid op orde is, zodat jij je kunt focussen op de business. Snelle en flexibele levering, een groot assortiment aan onderscheidende producten en een no-nonsense aanpak maken Bleko Chemie een betrouwbare partner voor chemische vloeistoffen. 

Wil je meer weten over onze diensten of wil je ons een vraag of uitdaging voorleggen? Neem contact met ons op en wij denken graag mee over een innovatieve oplossing.

neem contact op

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog