Webshop
private label solutions.jpg

Private label solutions

Jouw merk, onze kwaliteit

Het eigen merk is als het visitekaartje van je bedrijf en dus heb je een bepaalde reputatie hoog te houden. Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit zijn waarden waar jullie maar al te graag mee geassocieerd willen worden. Dat kan alleen door je assortiment zorgvuldig af te wegen. Zeker als het gaat om brandbare of corrosieve producten wil je niet zomaar iets in huis halen. Met topkwaliteit producten en een consistente merkbeleving zorg je dat je de klant aan je bindt.

Private label oplossingen voor chemische vloeistoffen

Wij adviseren je graag over chemische producten en de mogelijkheden voor jouw private label range. Onderscheid jouw merk met een totaalassortiment aan hoogwaardige producten. Samen gaan we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die aansluiten op de wensen van jouw klant. Als private label producent ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste verpakking, zorgen dat de etiketten op orde zijn en adviseren je over het opslaan van gevaarlijke stoffen op de winkelvloer. We zorgen bovendien dat je snel kunt inspelen op trends en ontwikkelingen op de markt dankzij ons flexibele productieproces waarin kwaliteit en veiligheid zijn geborgd met ISO-certificaten.

Bleko Chemie biedt private label oplossingen in verschillende productcategorieën. Voor industriële toepassingen produceren wij onder andere gedemineraliseerd water, reinigingsmiddelen, oplosmiddelen en brandstoffen. Voor de automotive industrie produceren wij producten zoals ruitontdooier, antivries ruitensproeier en koelvloeistoffen. 

automotive

Automotive

industrie

Industrie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze chemische vloeistoffen voor jouw private label range?

neem contact op

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog