Webshop
Bleko producten.jpg

Werken bij Bleko

Partner in vloeibare chemicaliën

Onze werknemers

Hieronder kun je lezen wat een aantal van onze werknemers zeggen over het werken bij Bleko Chemie. 

Mick Joldersma Logistiek medewerker

Een tijdje geleden heb ik bij Bleko Chemie de mogelijkheid gekregen om de functie als logistiek medewerker eigen te maken. Ik vind het erg prettig dat mijn collega's mij het vertrouwen hebben gegeven om zonder veel ervaring deze taken op te kunnen pakken. Ook nu kan ik nog steeds op mijn collega's rekenen als ik ondersteuning nodig heb. De afwisseling en het zelfstandig werken maken dat de functie erg uitdagend is waardoor elke dag anders kan zijn. Ook heb ik mijn heftruckcertificaat behaald en daardoor kan ik mijn functie nog beter uitoefenen.

Roy Piest Operator

Na jarenlang in ploegen te hebben gewerkt, ben ik blij dat ik nu in dagdienst bij Bleko Chemie kan werken. Als operator heb ik een eigen lijn in beheer waarmee ik een grote diversiteit aan vloeistoffen kan produceren. De afwisseling en de mate van zelfstandigheid, maar ook het samenwerken met fijne collega's, maakt deze baan voor mij perfect.

Anusha Mehendale Productmanager

Bij Bleko Chemie heerst voor mij de perfecte omgeving waar ik mijn affiniteit voor productontwikkeling en duurzaamheid kan kanaliseren. Ik werk graag samen met mijn collega's aan innovatieve projecten door wetenschappelijke en technische expertise toe te passen. Hierdoor kan ik veilige, duurzame en effectieve producten ontwikkelen die een positieve impact hebben op de maatschappij. 

Glen Gobind operator

Een aantal jaren geleden heb ik ook als operator bij Bleko Chemie gewerkt. Na een aantal andere uitdagingen, ben ik nu weer terug op mijn plek binnen het fijne team van Bleko Chemie. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen lijn en krijg hierin ook veel vrijheid om deze optimaal te laten draaien.

Muriel de Wit Productie coördinator 

Na mijn studie ben ik bij Bleko Chemie begonnen. Dit was in eerste instantie voor een project om digitalisering in de productie omgeving te introduceren. Hierbij heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om dit project zelfstandig uit te voeren. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de productie en voor nog andere interessante aanverwante projecten. Ik heb al veel geleerd sinds mijn start bij Bleko Chemie en ik kan nog steeds terug vallen op fijne collega's, als ik er zelf even niet uit kom. Samen met onder andere de operators en het logistieke team zetten we mooie producten neer.

Iris van Heesch  Accountmanager + marketingmanager

Bij Bleko Chemie werken we met een relatief klein maar hecht team. Je krijgt veel vrijheden om je taken naar eigen inzicht op te pakken. Het elkaar ondersteunen is zeker een belangrijk onderdeel van het werken bij Bleko Chemie. Door de kennis die sommige collega's hebben van de markt en de producten, is erg prettig om hierop terug te kunnen vallen als ik dat nodig heb. Ik had geen achtergrond in chemische vloeistoffen, maar ben ik inmiddels aardig op de hoogte van de diverse producten en de mogelijkheden die wij als Bleko Chemie aan onze klanten kunnen bieden.  

 

Als het gaat om vloeibare chemicaliën, doet elke druppel ertoe. De juiste mix kan het verschil maken tussen een goed product en een topproduct. Bleko Chemie ontwikkelt, produceert en levert chemische vloeistoffen sinds 1934. Met een klein team zorgen we voor grote prestaties; onze kracht ligt in onze kwalitatieve en innovatieve producten en een flexibele en betrouwbare service. We bieden een groot assortiment aan chemische producten, zowel onder onze eigen merken als voor private label.

Ook werken bij Bleko Chemie?


Niet alleen met onze producten gaan we zorgvuldig om, ook onze collega's kiezen we zorgvuldig uit. Op dit moment hebben wij geen vacatures. Lijkt het je toch leuk om deel uit te maken van ons team, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen of een bericht sturen.

telefoonnummer:  053 431 58 35 of mail infoblekochemie@pearlpaint.nl 

 


 

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog