Webshop
automotive producten

Automotive

Onmisbare producten voor elk voertuig

De automotive branche maakt dankbaar gebruik van chemische vloeistoffen. Dat is niet alleen een kwestie van het goed verzorgen van auto’s en andere voertuigen. Bepaalde producten zijn onmisbaar om veilig de weg op te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan antivries en koelvloeistof. Stel je assortiment samen met effectieve producten die zowel vriendelijk zijn voor het voertuig, als voor de bestuurder. Kies bijvoorbeeld voor ruitensproeier waarin methanol vervangen is door een niet schadelijk stof als ethanol.

Topkwaliteit

Als het gaat om automotive producten dan kies je voor de beste kwaliteit. Producten die langdurige bescherming bieden voor de auto en een prettige geur hebben voor de bestuurder. De ruitensproeiervloeistof van Bleko zorgt voor streeploze reiniging en een helder zicht. De antivries voor koelsystemen en de ruitontdooiers beschermen tegen vorst en temperaturen tot -60 graden Celsius. Onderscheid je met een compleet assortiment aan topproducten en wordt een one-stop-shop voor autoproducten. 

Automotive producten van Bleko

Bleko heeft een divers assortiment aan automotive producten in zowel groot- als kleinverpakkingen. De antivries ruitensproeier en koelvloeistof zijn verkrijgbaar met vorstbescherming variërend van -26 tot -60 graden. We bieden zowel kant en klaar producten als concentraten die geschikt zijn voor verdunning met water. Onze koelvloeistof is universeel toepasbaar volgens de eisen voor mengbare longlife koelvloeistoffen van alle bekende auto- en truckfabrikanten. Dankzij ons flexibele productieproces zijn we bovendien in staat snel in te spelen op de pieken in de vraag, bijvoorbeeld voor weersafhankelijke producten als antivries. 

Private label solutions

Bleko adviseert je graag over chemische producten en de mogelijkheden voor jouw private label range. Onderscheid jouw merk met een totaalassortiment aan hoogwaardige producten. Samen gaan we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die aansluiten op de wensen van jouw klant. Als private label producent ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste verpakking, zorgen dat de etiketten op orde zijn en adviseren je over het opslaan van gevaarlijke stoffen op de winkelvloer. We zorgen bovendien dat je snel kunt inspelen op trends en ontwikkelingen op de markt dankzij ons flexibele productieproces waarin kwaliteit en veiligheid zijn geborgd met ISO-certificaten.

Meer over Private Label Solutions

Producten

Benieuwd naar onze automotive producten? Bekijk hieronder ons assortiment.
bekijk ons volledige assortiment

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog