Webshop
brandbare vloeistoffen.jpg

Brandstoffen

Brandstoffen voor industrie, professionals en thuisgebruik

Bleko Chemie produceert brandstoffen voor verschillende toepassingen. Producten als ethylalcohol en petroleum zijn geschikt voor industriële doeleinden. Voor beroepsmatig gebruik hebben we een speciaal brandweermengsel in ons assortiment. Maar ook brandstoffen voor gebruik in en rond het huis zitten in onze range. Denk aan aanmaakvloeistof voor het aansteken van de barbecue of openhaard of lampolie als brandstof voor olielampen en tuinfakkels.

Veilig omgaan met brandbare stoffen

Als het gaat om brandbare stoffen staat veiligheid voorop. Producten moeten veilig verpakt zijn, met een helder etiket en duidelijke instructies voor veilig gebruik. Houd ook rekening met het veilig opslaan van brandstoffen in je magazijn of op de winkelvloer.

Brandbare vloeistoffen van Bleko

Bij Bleko kun je terecht voor een divers assortiment brandstoffen. We adviseren je graag over veilig gebruik en opslag van de producten. Dankzij ons flexibele productieproces zijn we in staat snel in te spelen op de fluctuerende vraag. Bijvoorbeeld bij een lange warme zomer of een onverwacht koude winter.

Producten

Benieuwd naar onze brandbare vloeistoffen? Bekijk het assortiment van Bleko.

Bekijk het assortiment

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog