Webshop
brandbare vloeistoffen.jpg

Brandstoffen

Brandstoffen voor industrie, professionals en thuisgebruik

Bleko Chemie biedt brandstoffen voor verschillende toepassingen. Producten als ethylalcohol en petroleum zijn geschikt voor industriële doeleinden. Voor beroepsmatig gebruik hebben we een speciaal brandweermengsel in ons assortiment. Maar ook brandstoffen voor gebruik in en rond het huis zitten in onze range. Denk aan aanmaakvloeistof voor het aansteken van de barbecue of openhaard of lampolie als brandstof voor olielampen en tuinfakkels.

Veilig omgaan met brandbare stoffen

Als het gaat om brandbare stoffen staat veiligheid voorop. Producten moeten veilig verpakt zijn, met een helder etiket en duidelijke instructies voor veilig gebruik. Houd ook rekening met het veilig opslaan van brandstoffen in je magazijn of op de winkelvloer.

Brandbare vloeistoffen van Bleko

Bij Bleko kun je terecht voor een divers assortiment brandstoffen. We adviseren je graag over geschikte verpakkingen, de juiste etikettering en veilig gebruik en opslag van de producten. Dankzij ons flexibele productieproces zijn we in staat snel in te spelen op de fluctuerende vraag. Bijvoorbeeld bij een lange warme zomer of een onverwacht koude winter.

Private label solutions

Bleko adviseert je graag over chemische producten en de mogelijkheden voor jouw private label range. Onderscheid jouw merk met een totaalassortiment aan hoogwaardige producten. Samen gaan we continu op zoek naar innovatieve oplossingen die aansluiten op de wensen van jouw klant. Als private label producent ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste verpakking, zorgen dat de etiketten op orde zijn en adviseren je over het opslaan van gevaarlijke stoffen op de winkelvloer. We zorgen bovendien dat je snel kunt inspelen op trends en ontwikkelingen op de markt dankzij ons flexibele productieproces waarin kwaliteit en veiligheid zijn geborgd met ISO-certificaten.

meer over onze private label solutions

Producten

Benieuwd naar onze brandbare vloeistoffen? Bekijk hieronder ons assortiment.
bekijk ons volledige assortiment

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog