Webshop
professional test.jpg

voor de professional

Voor professionals, door professionals

Als professional heb je jaren ervaring binnen jouw vakgebied. Of dat nou de schildersbranche, automotive sector, de bouw of de schoonmaakbranche is. Voor jou als vakman is het belangrijk om goed werk af te leveren. Je klanten vertrouwen op jouw kennis en kunde en jij gaat altijd voor kwaliteitswerk.

Goede kwaliteit werk vraagt om goede kwaliteit producten. Producten die prettig werken en doen wat ze moeten doen. Bleko Chemie ontwikkelt. produceert en levert al sinds 1934 producten aan professionals. Wij zijn continu op zoek naar innovatieve oplossingen, zodat jij als professional altijd het beste kwaliteitswerk kunt bieden. 

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van brandbare vloeistoffen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

neem contact op

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog