Webshop
professional test.jpg

voor de professional

Voor professionals, door professionals

Als professional heb je jaren ervaring binnen jouw vakgebied. Of dat nou de schildersbranche, automotive sector, de bouw of de schoonmaakbranche is. Voor jou als vakman is het belangrijk om goed werk af te leveren. Je klanten vertrouwen op jouw kennis en kunde en jij gaat altijd voor kwaliteitswerk.

Goede kwaliteit werk vraagt om goede kwaliteit producten. Producten die prettig werken en doen wat ze moeten doen. Bleko Chemie levert al sinds 1934 producten aan professionals in de schilder, bouw, automotive en schoonmaakbranche. Het Bleko merk en onze merken B-clean en Bleko Power zijn al jarenlang de eersteklas keuze in het schap van veel groothandels. Wij zijn continu op zoek naar innovatieve oplossingen, zodat jij als professional altijd het beste kwaliteitswerk kunt bieden. Bekijk hier onze producten:

schilderen.png automotive.png industrie.png    
Schilderen
Automotive
Industrie
 
 

 

Bleko, B-Clean en Bleko Power producten zijn te vinden bij diverse groothandels in Nederland. Neem contact met ons op en we informeren je graag over een verkooppunt bij jou in de buurt.

neem contact op

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog