Webshop
retail.jpg

voor de retailer

Het speelveld van de retailer

Als retailer heb je je klant in de afgelopen jaren sterk zien veranderen. De consument stelt andere eisen aan winkels en als gevolg van technologische ontwikkelingen is het koopgedrag sterk veranderd. Jouw klant verwacht een persoonlijke benadering, een omni-channel winkelervaring en maatwerk producten. Alleen door tijdig in te spelen op de dynamische markt van nu kun je de consument voor je winnen.

Inspelen op de consument van nu

In het digitale tijdperk heeft de consument oneindig veel keuzevrijheid. Aan jou de taak om jezelf te onderscheiden, bijvoorbeeld met een uniek assortiment, kwalitatieve producten, goede service of een unieke winkelbeleving. Diepgaande kennis over je klant maken een persoonlijke aanpak en een op maat gemaakt aanbod mogelijk. De consument is onvoorspelbaarder dan ooit. Zorg dus dat je snel weet in te spelen op trends en ontwikkelingen.

Bleko oplossingen voor de retail 

Bleko Chemie biedt een compleet assortiment aan topkwaliteit chemische vloeistoffen voor jouw private label range. Onderscheid jezelf met betrouwbare, veilige en innovatieve producten die voldoen aan de hoge eisen die je stelt aan jouw huismerk. Wij zorgen er bovendien voor dat je jouw klant kunt adviseren over veilig gebruik ervan dankzij onze uitgebreide veiligheidsbladen. Ook voor advies over de juiste etikettering en het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen kun je bij ons terecht. Snel inspelen op trends en ontwikkelingen op de markt wordt mogelijk dankzij ons flexibele productieproces. Wij denken graag mee over hoe onze producten de wensen van jouw klant zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.

Bleko Chemie biedt private label oplossingen in verschillende productcategorieën:

schilderen.png automotive.png brandstoffen.png huis & tuin.png  
Schilderen
Automotive
Brandstoffen
Huis & tuin
 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze chemische vloeistoffen voor jouw private label range?

Meer over Private Label Solutions

Challenge us!

Bij Bleko houden we wel van een uitdaging! In ons eigen R&D lab zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze producten beter en veiliger te maken. Heb jij een specifieke uitdaging waarvoor jij een oplossing zoekt?

challenge us

Inkoopgids gevaarlijke stoffen

Inkoopgids gevaarlijke stoffen
Download

Bleko blog